Noutati

MONITORIZAREA GLICEMICA CONTINUA / SENZORUL DE GLICEMIE (CGM)

           Aceasta permite o verificare continua a glicemiilor (inregistreaza o valoare  la fiecare 5 minute, 24 ore pe zi) .

           Senzorul de glicemie testeaza glicemia in lichidul interstitial (de aceea poate exista o intarziere usoara cand se compara cu glicemia testata prin intepare in deget).

            Prin CGM se evidentiaza valorile joase si valorile ridicate pe care determinarea HbA1c si testarea glicemiei prin intepaturi in deget nu le pot depista.  Se depisteaza astfel timpul petrecut cu glicemii crescute, cu glicemii  joase sau cu valori glicemice “in tinta” (adica cu valori glicemice normale).

            Exista doua tipuri de CGM:

  • In timp real
  • Retrospectiv 

Acesta poate fi utilizat pentru o perioada de pana la 6 zile. Necesita testare cu glucometrul propriu  de 3-4 ori pe zi. Datele sunt inregistrate si ulterior evaluate de pacient si medic. Se obtin astfel rapoarte personalizate  pentru  analizarea oscilatiilor glicemice. 

 

BLACK FRIDAY LA CHIRURGIE

  • INCEPAND CU DATA DE 16.11.2018 TOATE INTERVENTIILE CHIRURGICALE SUNT GRATUITE
  • TARIFUL LA CONSULTUL CHIRURGICAL IN  AMBULATOR, FARA BILET DE TRIMITERE, SCADE DE LA 150 lei la 120 lei
  • TARIFUL LA PANSAMENTE, FARA BILET DE TRIMITERE, SCADE DE LA 25 lei LA 20 lei PENTRU PANSAMENTELE MICI SI DE LA 50 lei LA 40 lei LA PANSAMENTELE MARI.

Reducerile sunt valabile pana la data de 01.08.2019

MEDICINA INTERNA INCEPAND CU DATA DE 15 MAI 2018

Incepand cu data de 15 Mai 2018 pacientii pot accesa serviciul de Medicina Interna asigurat de dr. Onea Condruta.

se vor efectua servicii medicale in ambulatorul de specialitate, internari continue si de zi.

Maternitate

Maternitatea Euromedica Hospital este constituita dintr-o echipa formata din  medici obstetricieni si neonatologi, moase si asistente.

Personalul este specializat in oferirea asistentei pentru unul dintre cele mai importante momente din viata: nasterea unui copil.
Maternitatea Euromedica Hospital va asteapta intr-un ambient cald si prietenos, prevazut cu toate facilitatile necesare pentru a face fata momentului nasterii fara griji.
Va stau la dispozitie 9 saloane confortabile cu 1 sau 2 paturi cu dotarile medicale specifice si saloane de ingrijire si terapie intensiva pentru nounascuti.
Cele doua Sali de nastere dispun de dotari superioare pentru ingrijirea mamei la nastere si a nounascutului.
Bebelusilor li se ofera toate sansele de a porni cu dreptul in viata, prin grija cu care sunt intampinati de personalul specializat.

Recoltarea de celule STEM in momentul nasterii – prima asigurare de viata pentru nou nascut!

Imediat ce conditiile medicale permit, atat mamicile cat si micutii pot simti caldura familiala, avand posibilitatea de avea alaturi pe cei dragi din familie.
Euromedica Hospital ofera servicii complete de monitorizare a sarcinii  atat in ambulatoriul de specialitate cat si in spital.