Noutati

REACREDITARE

Untitled document

EUROMEDICA HOSPITAL SE AFLA IN PROCESUL DE PREGATIRE PENTRU REACREDITAREA CALITATII SERVICIILOR MEDICALE EFECTUATA DE CATRE AUTORITATEA NATIONAlA DE MANAGEMENT AL CALITATII IN SANATATE

ECHIPA NOUA DE CARDIOLOGI

Untitled document

INCEPAND CU DATA DE 18.01.2017 DR.NEMETH ERIKA SI DR.IOSIP ADRIANA INCEP ACTIVITATEA PE COMPARTIMENTUL DE CARDIOLOGIE DIN CADRUL EUROMEDICA HOSPITAL. VOR EFECTUA CONSULATII IN CADRUL AMBULATORULUI DE SPECIALITATE, INTERNARI DE ZI SI CONTINUE. VOR AVEA CONTRACT CU CAS MARAMURES

ECOGRAFIE DE SOLD NOU NASCUT

Untitled document

INCEPAND CU DATA DE 07.10.2016 DR. HRUSCA ADRIAN MEDIC SPECIALIST RADIOLOGIE, IMAGISTICA MEDICALA, CLUJ.

PROGRAM: VINERI 16-20

Spitalizare

Untitled document

Spitalizarea in cadrul clinicii noastre se face in 30 saloane cu 50 paturi, in conditii de confort ridicat. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, televizor ,frigider, internet, mobilier modern- astfel incit bolnavii sa beneficieze de confort apropiat de cel de acasa si de o atmosfera prietenoasa. Spitalizarea se efectueaza in urmatoarele specialitati:

  • Chirurgie generala - tarife hoteliere cuprinse intre 1000- 5000 lei in functie de diagnostic si statutul pacientului (asigurat sau neasigurat la CAS)
  • Medicina interna- tarife hoteliere cuprinse intre 300- 1000 lei in functie de diagnostic si statut (asigurat sau nesigurat la CAS)
  • Diabet, nutritie si boli metabolice- tarife hoteliere cuprinse intre 300- 1000 lei in functie de diagnostic si statut (asigurat sau nesigurat la CAS)
  • Obstetrica-Ginecologie
    • tarife hoteliere pentru nastere: nastere naturala 2300 lei; nastere prin operatie cezariana 2.800 lei
    • operatii ginecologice cu tarife hoteliere cuprinse intre 550 lei pt interventiile mici si 2000 lei interventii mari
  • Neonatologie
  • PEDIATRIE- incepand cu data de 01.03.2013 s-a deschis sectia de pediatrie. Incepand cu 01.05.2013 sectia este in relatie contractuala cu CAS MARAMURES. Internarile sunt gratuite!!!!

Nota- aceste tarife hoteliere se practica pentru pacientii asigurati la CAS

Untitled document