Noutati

REACREDITARE

Untitled document

EUROMEDICA HOSPITAL SE AFLA IN PROCESUL DE PREGATIRE PENTRU REACREDITAREA CALITATII SERVICIILOR MEDICALE EFECTUATA DE CATRE AUTORITATEA NATIONAlA DE MANAGEMENT AL CALITATII IN SANATATE

ECHIPA NOUA DE CARDIOLOGI

Untitled document

INCEPAND CU DATA DE 18.01.2017 DR.NEMETH ERIKA SI DR.IOSIP ADRIANA INCEP ACTIVITATEA PE COMPARTIMENTUL DE CARDIOLOGIE DIN CADRUL EUROMEDICA HOSPITAL. VOR EFECTUA CONSULATII IN CADRUL AMBULATORULUI DE SPECIALITATE, INTERNARI DE ZI SI CONTINUE. VOR AVEA CONTRACT CU CAS MARAMURES

ECOGRAFIE DE SOLD NOU NASCUT

Untitled document

INCEPAND CU DATA DE 07.10.2016 DR. HRUSCA ADRIAN MEDIC SPECIALIST RADIOLOGIE, IMAGISTICA MEDICALA, CLUJ.

PROGRAM: VINERI 16-20

Scoala mamicilor

Scoala mamei este sustinuta de  un educator prenatal certificat Lamaze. Cursurile Lamaze de educatie prenatala ofera oportunitati  de discutare a nelamuririlor si temerilor pe care le aveti in sarcina, naČ™tere si perioada post partum impreuna cu un educator profesionist format in aprox. 9 luni, de asemenea va poate ajuta si socializarea cu celelalte cupluri participante la curs. Taticii care participa cu mamicile la cursuri primesc certificat de puericultura cu care pot sa-si ia 10 zile libere de la serviciu dupa ce se naste bebe. Mai multe detalii pe www.academiaburticilor.ro.

 

Maternitatea este o binecuvantare, dar si o responsabilitate. Implica schimbarea stilului de viata si indeplinirea tuturor conditiilor pentru ca viitorul copil sa fie cat mai sanatos .

Scoala mamicilor este un program de educatie pentru parinti si in special pentru mame, care se deruleaza in timpul sarcinii, pana la momentul nasterii.. Pentru aceste cursuri avem pregatit un spatiu elegant, cu acces la toate facilitatile necesare.

Pentru moment suntem in curs de a alege cele mai importante informatii pentru ca dumneavoastra sa puteti aduce pe lume cel mai sanatos copil.