Noutati

INTERVENTII GHIRURGICALE GRATUITE

INCEPAND CU DATA DE 01.01.2018 TOATE INTERVENTIILE CHIRURGICALE , IN CHIRURGIA GENERALA, PRIN SPITALIZARE CONTINUA SUNT GRATUITE. CONDITIA ESTE CA PACIENTII SA FIE ASIGURATI. CAMPANIA DE GRATUITATE DUREAZA PANA IN DATA DE 01.08.2018

REDUCERE PRETURI LA PACHETELE DE ANALIZE MEDICALE

Pachete analize de laborator

Pachete analize de laborator

STOMATOLOGIE

CONSULTURILE STOMATOLOGICE SUNT GRATUITE CU CONDITIA PROGRAMARII IN RECEPTIA EUROMEDICA HOSPITAL

Scoala mamicilor

Scoala mamei este sustinuta de  un educator prenatal certificat Lamaze. Cursurile Lamaze de educatie prenatala ofera oportunitati  de discutare a nelamuririlor si temerilor pe care le aveti in sarcina, naČ™tere si perioada post partum impreuna cu un educator profesionist format in aprox. 9 luni, de asemenea va poate ajuta si socializarea cu celelalte cupluri participante la curs. Taticii care participa cu mamicile la cursuri primesc certificat de puericultura cu care pot sa-si ia 10 zile libere de la serviciu dupa ce se naste bebe. Mai multe detalii pe www.academiaburticilor.ro.

 

Maternitatea este o binecuvantare, dar si o responsabilitate. Implica schimbarea stilului de viata si indeplinirea tuturor conditiilor pentru ca viitorul copil sa fie cat mai sanatos .

Scoala mamicilor este un program de educatie pentru parinti si in special pentru mame, care se deruleaza in timpul sarcinii, pana la momentul nasterii.. Pentru aceste cursuri avem pregatit un spatiu elegant, cu acces la toate facilitatile necesare.

Pentru moment suntem in curs de a alege cele mai importante informatii pentru ca dumneavoastra sa puteti aduce pe lume cel mai sanatos copil.