Noutati

MEDICINA INTERNA INCEPAND CU DATA DE 15 MAI 2018

Incepand cu data de 15 Mai 2018 pacientii pot accesa serviciul de Medicina Interna asigurat de dr. Onea Condruta.

se vor efectua servicii medicale in ambulatorul de specialitate, internari continue si de zi.

ECOGRAFIE MORFOLOGICA FETALA GRATUITA

INCEPAND CU DATA DE 01.05.2018 EFECTUAM ECOGRAFIA MORFOLOGICA FETALA GRATUIT.

CONDITIA EFECTUARII ACESTEI ECOGRAFII ESTE CA PACIENTA SA FIE IN SAPTAMANA 18-22 DE SARCINA SI SA VINA CU BILET DE TRIMITERE DE LA MEDICUL OBSTETRICIAN IN CARE SA FIE INSERATA CEREREA PENTRU ACEASTA.

ECOGRAFIILE MORFOLOGICE FETALE VOR FI EFECTUATE DE CATRE DR. COSTIN BOGDAN

PROGRAMAREA SE FACE LA NR DE TEL: 0262206179 SAU 0262206180

INTERVENTII GHIRURGICALE GRATUITE

INCEPAND CU DATA DE 01.01.2018 TOATE INTERVENTIILE CHIRURGICALE , IN CHIRURGIA GENERALA, PRIN SPITALIZARE CONTINUA SUNT GRATUITE. CONDITIA ESTE CA PACIENTII SA FIE ASIGURATI. CAMPANIA DE GRATUITATE DUREAZA PANA IN DATA DE 01.08.2018

Maternitate

Maternitatea Euromedica Hospital este constituita dintr-o echipa formata din  medici obstetricieni si neonatologi, moase si asistente.

Personalul este specializat in oferirea asistentei pentru unul dintre cele mai importante momente din viata: nasterea unui copil.
Maternitatea Euromedica Hospital va asteapta intr-un ambient cald si prietenos, prevazut cu toate facilitatile necesare pentru a face fata momentului nasterii fara griji.
Va stau la dispozitie 9 saloane confortabile cu 1 sau 2 paturi cu dotarile medicale specifice si saloane de ingrijire si terapie intensiva pentru nounascuti.
Cele doua Sali de nastere dispun de dotari superioare pentru ingrijirea mamei la nastere si a nounascutului.
Bebelusilor li se ofera toate sansele de a porni cu dreptul in viata, prin grija cu care sunt intampinati de personalul specializat.

Recoltarea de celule STEM in momentul nasterii – prima asigurare de viata pentru nou nascut!

Imediat ce conditiile medicale permit, atat mamicile cat si micutii pot simti caldura familiala, avand posibilitatea de avea alaturi pe cei dragi din familie.
Euromedica Hospital ofera servicii complete de monitorizare a sarcinii  atat in ambulatoriul de specialitate cat si in spital.