Noutati

REACREDITARE

Untitled document

EUROMEDICA HOSPITAL SE AFLA IN PROCESUL DE PREGATIRE PENTRU REACREDITAREA CALITATII SERVICIILOR MEDICALE EFECTUATA DE CATRE AUTORITATEA NATIONAlA DE MANAGEMENT AL CALITATII IN SANATATE

ECHIPA NOUA DE CARDIOLOGI

Untitled document

INCEPAND CU DATA DE 18.01.2017 DR.NEMETH ERIKA SI DR.IOSIP ADRIANA INCEP ACTIVITATEA PE COMPARTIMENTUL DE CARDIOLOGIE DIN CADRUL EUROMEDICA HOSPITAL. VOR EFECTUA CONSULATII IN CADRUL AMBULATORULUI DE SPECIALITATE, INTERNARI DE ZI SI CONTINUE. VOR AVEA CONTRACT CU CAS MARAMURES

ECOGRAFIE DE SOLD NOU NASCUT

Untitled document

INCEPAND CU DATA DE 07.10.2016 DR. HRUSCA ADRIAN MEDIC SPECIALIST RADIOLOGIE, IMAGISTICA MEDICALA, CLUJ.

PROGRAM: VINERI 16-20

Maternitate

Maternitatea Euromedica Hospital este constituita dintr-o echipa formata din  medici obstetricieni si neonatologi, moase si asistente.

Personalul este specializat in oferirea asistentei pentru unul dintre cele mai importante momente din viata: nasterea unui copil.
Maternitatea Euromedica Hospital va asteapta intr-un ambient cald si prietenos, prevazut cu toate facilitatile necesare pentru a face fata momentului nasterii fara griji.
Va stau la dispozitie 9 saloane confortabile cu 1 sau 2 paturi cu dotarile medicale specifice si saloane de ingrijire si terapie intensiva pentru nounascuti.
Cele doua Sali de nastere dispun de dotari superioare pentru ingrijirea mamei la nastere si a nounascutului.
Bebelusilor li se ofera toate sansele de a porni cu dreptul in viata, prin grija cu care sunt intampinati de personalul specializat.

Recoltarea de celule STEM in momentul nasterii – prima asigurare de viata pentru nou nascut!

Imediat ce conditiile medicale permit, atat mamicile cat si micutii pot simti caldura familiala, avand posibilitatea de avea alaturi pe cei dragi din familie.
Euromedica Hospital ofera servicii complete de monitorizare a sarcinii  atat in ambulatoriul de specialitate cat si in spital.