Noutati

INTERVENTII GHIRURGICALE GRATUITE

INCEPAND CU DATA DE 01.01.2018 TOATE INTERVENTIILE CHIRURGICALE , IN CHIRURGIA GENERALA, PRIN SPITALIZARE CONTINUA SUNT GRATUITE. CONDITIA ESTE CA PACIENTII SA FIE ASIGURATI. CAMPANIA DE GRATUITATE DUREAZA PANA IN DATA DE 01.08.2018

REDUCERE PRETURI LA PACHETELE DE ANALIZE MEDICALE

Pachete analize de laborator

Pachete analize de laborator

STOMATOLOGIE

CONSULTURILE STOMATOLOGICE SUNT GRATUITE CU CONDITIA PROGRAMARII IN RECEPTIA EUROMEDICA HOSPITAL

Programari

Programari

0262 - 206 179
0262 - 206 180


luni - vineri
08:00 - 20:00

Ambulator

Ambulator

Ambulatorul de specialitate include cabinete in care se efectueaza consultatii pentru majoritatea specialitatilor medicale de baza.

Toate cabinetele dispun de echipare tehnica de ultima generatie, pentru investigatii si tratamente, precum si de personal medical specializat.

Laborator

Laborator

Laboratorul este disponibil pentru analizele necesare atat pacientilor din ambulator, cit si celor internati

Spitalizare

Spitalizare

Spitalizarea in cadrul clinicii noastre se face in saloane cu cate 2 paturi, dotate cu baie proprie, televizor, frigider, internet, mobilier modern.

Ingrijire la domiciliu

Ingrijire la domiciliu

Dupa externare, pacientii care nu mai necesita monitorizare 24/24 pot opta pentru serviciile noastre de ingrijire la domiciliu.

Locuri de munca

Locuri de munca

Medici cu norma intreaga pentru specialitatile: Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie sau Neonatologie, Neuroghirurgie

Euromedica Hospital

Untitled document

Euromedica Hospital asigura toata gama de servicii medicale, de la consultatii medicale in ambulator, analize si investigatii clinice de laborator, spitalizare, interventii chirurgicale si ingrijire medicala la domiciliu post spitalizare.

Conditiile de confort raspund cerintelor personalului medical pentru a-si desfasura activitatea.

Camerele de spitalizare sunt astfel concepute incat sa asigure pe langa dotarea medicala necesara, apropierea de mediul confortabil familial.

Nasteri subacvatice

Untitled document

Din luna aprilie 2010 la Euromedica Hospital se efectueaza nasteri subacvatice. Astfel de nasteri (care constituie o premiera in Baia Mare si in judetul Maramures) prezinta nenumarate avantaje atat pentru nou nascut cat si pentru viitoarea mamica.

Care sunt avantajele pentru copil?

  • Trecerea copilului de la viata intrauterina la cea extrauterina este mai putin traumatizanta decat in cazul unei nasteri normale, deoarece acesta iese dintr-un mediu acvatic (lichidul amniotic in care a stat in cele 9 luni) tot intr-unul acvatic (apa din cada de nastere). In acest fel se evita socul pe care copilul il are in cazul unei nasteri normale, cand acesta iese direct in mediul exterior;
  • Copilul beneficiaza de o mai buna oxigenare in cursul travaliului si este in continua legatura cu mamica, primind de la aceasta prin intermediul cordonului ombilical substante nutritive, oxigen si endorfine (“hormoni ai fericirii” produsi de organism). Nu exista riscul nou- nascutului de a se ineca, atata timp cat cordonul ombilical este intact;
  • Imediat dupa nastere copilul poate fi pus la sanul mamei si poate fi alaptat.

Care sunt avantajele pentru viitoarea mamica?

  • Scade considerabil durata travaliului;
  • Durerea este redusa foarte mult deoarece in apa te relaxezi mult mai usor, si ai o mai mare libertate de miscare;
  • Sub apa, viitoarei mamici ii scade tensiunea arteriala, i se usureaza respiratia daca sufera de astm, are o circulatie sanguina mai buna;
  • Scade timpul necesar recuperarii dupa nastere. Nasterile subacvatice se vor face intr-o cada speciala (care va fi montata in sala de nasteri), cu puncte de sprijin pentru viitoarea mamica. Apa va fi reglata la temperatura corpului, oferind viitoarei mamici un mediu relaxant si mult mai confortabil.

Scoala mamicilor

Scoala mamei este sustinuta de  un educator prenatal certificat Lamaze. Cursurile Lamaze de educatie prenatala ofera oportunitati  de discutare a nelamuririlor si temerilor pe care le aveti in sarcina, naČ™tere si perioada post partum impreuna cu un educator profesionist format in aprox. 9 luni, de asemenea va poate ajuta si socializarea cu celelalte cupluri participante la curs. Taticii care participa cu mamicile la cursuri primesc certificat de puericultura cu care pot sa-si ia 10 zile libere de la serviciu dupa ce se naste bebe. Mai multe detalii pe www.academiaburticilor.ro.

 

Maternitatea este o binecuvantare, dar si o responsabilitate. Implica schimbarea stilului de viata si indeplinirea tuturor conditiilor pentru ca viitorul copil sa fie cat mai sanatos .

Scoala mamicilor este un program de educatie pentru parinti si in special pentru mame, care se deruleaza in timpul sarcinii, pana la momentul nasterii.. Pentru aceste cursuri avem pregatit un spatiu elegant, cu acces la toate facilitatile necesare.

Screening nou-nascuti

Defectele metabolice congenitale pot fi cauza unor disfunctionalitati fizice, a retardului mintal si, uneori, pot determina decesul infantil. De aceea, este foarte utila pentru bebelus si pentru familia acestuia depistarea precoce a tulburarilor, pentru a le putea trata din vreme.

Euromedica Hospital, in colaborare cu Laboratorul Synlab din Weiden, ofera screening metabolic extins, care poate confirma sau exclude pana la 32 de defecte metabolice la nou-nascut si pana la 27 de defecte metabolice la copilul mic.

Dezvoltarea unei noi tehnici de screening, cunoscuta sub numele de Tandem Mass Spectometry (prescurtata frecvent MS/MS), permite detectarea acelor substante care se acumuleaza in sange in anumite defecte metabolice si depisteaza printr-un singur test de screening bolile metabolice ereditare, cum ar fi, hipotiroida, deficitul in biotinidaza, galactozemia, sindromul adreno-genital, fenilcetonuria, boala urinei cu miros de sirop de artar, homocistiniria, tirozinemia de tip I, deficitul MCAD, acidemia propionica, aciduria glutarica de tip 1, acidemia isovalerianica, acidemia metilmalonica, precum si alte 15 boli mai rare. Mai mult, metoda utilizata detecteaza si concentratii aberante ale aminoacizilor.